O nama

Tokom svog rada, razvoja i usavršavanja, Cards Print je naišao na potrebu pronalaženja rešenja u oblasti kontrole pristupa, identifikacije pojedinaca i grupa kao i podizanja bezbednosti na jedan viši nivo. U ranim godinama XXI veka VIP narukvice postaju masovno sredstvo za identifikaciju pojedinaca i grupa na različitim skupovima i imaju različitu namenu. Postaju veoma popularan artikal koji prati masovna dešavanja u smislu kontrole pristupa na konceratima i sportskim manifestacijama širom sveta, identifikacije članova raznih organizacija, javljaju se kao sigurnosni uređaj za identifikaciju pacijenata u bolnicama i drugim zdravstvenim institucijama, identifikaciju gostiju hotela i sl.

Zbog raznolike i široke primene VIP narukvice se još javljaju i kao Identifikacijske narukvice, Promotivne narukvice, Vip band, Event narukvice, Koncertne i festivalske narukvice. Naime VIP narukvice se koriste za grupnu identifikaciju, identifikaciju zaposlenih i volontera, za oglašavanje i kao uspešno sredstvo marketinga, kao propusnice na raznim manifestacijama, VIP propusnice, backstage propusnice… Koriste ih najrazličitije institucije i događaji kao što su: sajmovi, festivali, vodeni i zabavni parkovi, muzeji, zoološki vrtovi, TV i radio stanice, karnevali, dečije igraonice i vrtići, hoteli, moteli, kampovi, crkvene institucije, neprofitne organizacije, škole i fakulteti, razne konferencije i dr.

VIP narukvice su napravljene od različitih materijala u zavisnosti od namene.

Najpoluparnije VIP narukvice su: papirne, hologramske, plastične i poliester. Takođe VIP narukvice se javljaju u nekoliko veličina ili pak su prilagodljive u zavisnosti od materijala od koga su napravljene.